Sunday, July 3, 2011

Memulakan Bisnes Karaoke Sendiri

Perkara pertama - menyimpannya undang-undang!
Semua laman perkongsian fail dan semua cakera sebelum dipasang keras haram. Kebanyakan laman web yang saya lihat dalam forum dan kumpulan perbincangan untuk muat turun karaoke juga tidak membayar hak cipta dan royalti. Hanya dua tempat undang-undang yang saya sedar dan Karaoke.com http://venuevj.com. Beberapa laman web lain dalam rundingan mengenai bahan undang-undang, tetapi menurut sumber-sumber di cakera karaoke besar penerbit, ini adalah laman web hanya dengan muat turun undang-undang. Sebelum anda memukul saya komen dengan satu juta anda bertanyakan soalan ini: "Jika Panorama Top Hits Bulanan atau keluar dari Perniagaan pada tahun 2008 disebabkan oleh pelanggaran hak cipta dan tanda dagangan, dan terdapat Oleh itu tidak lagi, bagaimana anda membayar yuran dan royalti ke atas penjualan karaoke-of-dengan kandungan-bagaimana boleh wang ini kepada artis? "Marilah kita quote Mr Williams kebebasan ..." kepada perkara-perkara yang membuat anda pergi Hmmm. "

Terus dari set cakera daripada pengilang - kecuali tapak tersebut di atas, tiada tempat turun akan membayar royalti dan hak cipta. Saya tahu ... mereka mengatakan mereka adalah ... Tetapi mereka tidak! Selamatkan diri kepiluan yang ... membeli produk-produk baru yang muncul dalam MP3 + G format dan sumber undang-undang baru menantikan. Untuk lebih banyak bahan undang-undang di penghujung artikel ini.

Bermula: PC atau laptop data:

PC rak adalah lebih baik kerana ia boleh diperbaiki dari masa ke masa dan kad tambahan yang ditambah, dan sebagainya. Tetapi harga komputer riba datang setakat ini, kami telah hampir eksklusif pada komputer. Anda tidak mempunyai terkini, terpantas, komputer riba yang terbaik. Kha tidak lupa untuk menunjukkan komputer riba anda hanya ... Jangan menambah program-program yang tidak perlu dan pergi pada dan tidak di luar internet dengan prestasi PC anda.

Berikut adalah beberapa spesifikasi PC ..
Processor - Minimum: 800 MHz, disyorkan: 1.2 GHz + (Intel atau AMD adalah denda) celeron adalah baik!
Memori - Minimum: 512 MB lawatan: 1 GB
Video - Perlu output S-Video Jack untuk memaparkan CDG video anda, jika anda mempunyai penukar untuk mendapatkan VGA dan PC Membolehkan anda untuk memperluaskan skrin .. Semua S-Video atau komposit (RCA keluar), jadi ini
Kad bunyi - yang paling kad kerja dengan betul pada papan (standard), Gemini adalah sempurna dengan kad bunyi USB untuk DJ / KJ tetapi tujuan.
Sistem Operasi - mengesyorkan XP - - Anda boleh menggunakan Windows XP atau Vista, Vista glitchy (IMHO)
Alat - Saya cadangkan sekurang-kurangnya dua port USB, tetapi saya lebih suka mempunyai 4 dan USB2 serasi (kelajuan)
Kapasiti cakera keras - yang paling komputer riba (jika anda menghabiskan banyak) tidak mempunyai ruang yang banyak pada pemacu keras anda - mencadangkan sekurang-kurangnya luaran USB HDD 320 GB, 500 GB atau lebih pilihan. TigerDirect.com atau buy.com adalah tempat terbaik untuk membeli mereka.
Jangan beli Western Digital MyBook pemacu keras atau pemacu disenaraikan sebagai "Go Green" Mereka akan pergi ke mod siap sedia dan mengunci program karaoke pemain.
Dirakam CD (CD-RW) atau DVD pembakar di papan PC. Atau membeli luar. Roxbox Rip N Zip bekerja dengan hampir semua CD pembakar, tetapi PLEXTOR adalah lebih baik.
Setiap PC memenuhi keperluan ini dengan baik - Saya sendiri lebih suka IBM, Lenovo, Toshiba, Compaq, HP atau Dell PC

Mengurai Drive koleksi CDG anda Hard

Tidak membaca paling CD-ROM ialah keupayaan untuk CDG. PLEXTOR memperkenalkan pembaca untuk membaca dengan betul. Program untuk menipu (Rip N Zip KJ) adalah benar-benar para pembaca yang mengajar one CDG semasa pengekstrakan untuk membaca, tetapi jika anda mendapatkan pemacu luaran PLEXTOR RIP, ia akan lebih cepat dan lebih mudah.
~ Http: / / www.provantage.com/plextor-px-q840u 7PLEX24W.htm

KJ Rip N Zip (RoxBox) menggunakan konvensyen penamaan untuk KJPro KJPro.com-jadi jika anda rip CD ke dalam jenis kod dan pangkalan data dan nama fail diberi untuk anda.

Anda juga boleh menggunakannya untuk mengenal pasti dan MP3GToolz rip .. Anda perlu membaca bantuan untuk maklumat, tetapi mereka adalah sumber yang besar yang anda perlu bekerja pada fail anda dan nama-nama struktur ..

Hosting menunjukkan anda:

Saya telah mencuba:
TriceraSoft - Saya tahu mereka telah membuat perbaikan, tetapi ia terlalu kompleks untuk menunjukkan lain banyak operator T.
PCDJ FX + Karaoke - Seperti di atas, dan saya sentiasa mempunyai masalah dengan ciri-ciri pengindeksan amat perlahan.
Siglos - Program Baik - tetapi agak terlalu sibuk untuk saya dan saya dapati glitchiness ada yang cuba untuk menjalankan menunjukkan keseluruhan.
Sax Dotty N - pilihan kita sebagai program yang terbaik ... Sejarah berkata ... tetapi amat (ya saya telah mencecah sangat) buruk dan digantikan untuk menyokong kesilapan perkakasan bermakna anda mendapat kod pengaktifan baru dan sekarang anda perlu menunggu seseorang di Eropah kembali kepada anda.
CompuHost - program yang menarik, kerja yang terlalu banyak ke dalam sesuatu yang lebih sengit dan saya benar-benar mengambil berat tentang kehilangan pemacu denyar USB saya dan program ini beralih ke mod demo (iaitu dengan USB port)
Penyelia atau pembekal - perisian yang sangat baik, sangat mudah untuk digunakan. Kos adalah lebih tinggi sedikit dan ia tidak mengambil sejarah dan Roxbox dan kerana itu adalah yang berkaitan dengan perkakasan dengan kod pengaktifan anda.

Roxbox - perisian yang mudah dan Membolehkan Roxbox pendedahan yang lebih baik - www.kjamp.com
Anda juga akan ingin membeli KJ program ZIP memandu N Rip rip CDG anda. Hanya satu ini dengan keupayaan untuk rip ke cakera keras CDG Super anda. Fungsi besar dengan muzik latar pergaulan masuk

JIMAT
**** **** FLASH komputer mungkin tidak .. Mempunyai sandaran pada bila-bila masa atau menunjukkan lebih swasta. Anda mempunyai sesuatu pada panggilan atau di laman web di semua bar menunjukkan gaya. Sentiasa mempunyai beberapa kaedah untuk bermain muzik, jika anda mengunci PC agar anda boleh memainkan muzik tarian apabila memulakan semula ada. Pemain murah MP3 atau pemacu adalah pilihan yang sangat baik untuk ini. Ingat ... Ia berlaku, dan anda perlu bersedia untuk itu.

Dalil
Kehidupan seluruh industri DJ di kawasan kelabu undang-undang ... Penerbit muzik dan artis berlesen CDG (jarang bagi syarikat-syarikat kini membayar lesen undang-undang) untuk diagihkan melalui CDG. Vendor karaoke anda tidak boleh menentukan kebenaran, selimut muzik pada cakera keras, atau ia boleh diteruskan (... sekali lagi!) Pelbagai penerbit. Beberapa Karaoke pengeluar bersetuju, selagi anda membeli satu untuk anda dan satu salinan CDG bersedia untuk membuktikan bahawa pengesahan tidak mengambil tindakan undang-undang terhadap orang atau syarikat-syarikat yang kandungan membeli cakera keras. Mereka, bagaimanapun, berhak untuk mengesahkan dan membeli sebuah katalog lagu-lagu dan rakaman pada cakera keras supaya mereka menyimpan trek yang benar-benar boleh memaparkan kandungan yang disahkan. Satu program pengesahan berkesan sedang dibangunkan dan kursus dari masa ke masa untuk menangani masalah-masalah yang timbul untuk disesuaikan.

Hits Pop Bulanan bermula cakera penerbitan dan MP3 + G Pilihan Bunyi kini bekerja di kandungan baru yang dikeluarkan pada MP3 + G, supaya kita datang jauh mengenai perkara ini. Stand oleh kerana terdapat perkembangan yang penting dalam bidang ini dalam masa terdekat.

No comments:

Post a Comment